Oficiul postal renovat la Hadarauti raionul Ocnita

  Pe data de 27 ianuarie 2020 la Hadarauti raionul Ocnita a avut loc deschiderea oficiala a unei cladiri renovate a oficiului postal ,,Posta Moldovei”, care este prima din raion. La deschiderea noului oficiului postal au participat> directorul centrului de posta Ocnita, Dorin Ciumac, primaru de Hadarauti, Iurie Lupu, contabilul sef al centrului postal Ocnita, Natalia Laiu, preotul de la biserica ,,Sfintirea Domnului” din Hadarauti.

 

O cladire separate, care dupa renovare arata foarte frunmos si impunator, cum s-a exprimat Dorin Ciumac culoarea ,,Posta Moldovei”. Pe exterior si in interiorul cladirii a fost efectuata o reparative capitala. In interiorul cladirii, in birouri e o estetica a zilei de azi, e comod, cal, frumos, incalzire autonoma.

Colectivul postei, macar ca nu e asa numerous, se va simti la serviciu foarte confortabil. Sefa Oficiului Postal, Otean Natalia, lucreaza mai bine de 9 ani, Rusnac Angela – 11 ani, dar doamna Ciubuc Valentina are un staj de munca in domeniul mai bine de 40 de ani – tine minte toate reformele si bune si nu prea, a serviciului de posta,  de care are nevoie fiecare cetatean din localitate. Acest colectiv harnic e receptiv la fiecare solicitare a celor peste 600 de pensionari, aproape 200 de abonati la ziare si reviste. Numai la posta se efectueaza 25 de plati la drepturile sociale, incasari de la servicii – aproate 50 de tipuri, care se primesc de la populatie.

Cum ne-a relatat contabilul-sef de la central de posta Ocnita, doamna Natalia Laiu, pentru reparative a investit peste 166 mii lei. Executarea lucrarilor de reparative au fost efectuate de firma ,,Mirstroinord”, antreprenor Valeriu Mirza.

In cuvintele de felicitare cu ocazia deschiderii centrului postal din localitate, primarul din Hadarauti Iurie Lupu, directorul de posta a centrului Ocnita , Dorin Ciumac le-au urat colectivului de la posta multa sanatate, succese in munca lor zi de zi si realizari pozitive mai departe.

Cladirea renovate a fost sfintita de preotul din sat, Vacarciuc Victor, care le-a urat lucratorilor de la posta – putere, intelepciune si rabdare.

La deschiderea Oficiului postal au mai participat locuitori din Hadarauti, elevi.

Ion Balta

Добавить комментарий

X

Pin It on Pinterest

X