Aproape de oameni

Deja a devenit o traditie în activitatea conducerii raionului Briceni  de a se deplasa în teritoriu împreună cu echipa sa si sefii serviciilor desconcentrate,în scopul abordării problemelor existente în localitate,solutionarea acestora si informarea populatiei despre serviciile prestate în institutii.

 

Săptămîna aceasta domnul  Mihail Gnatiuc, Presedinte al raionului Briceni si întreaga echipă  au vizitat  comuna Larga, s-au deplasat mai întîi la  Liceul Teoretic Larga  si apoi la   Gimnaziu,institutii de învătămînt care au beneficiat recent de instalarea camerelor video ce vor asigura securitatea copiilor si table interactive , utilizarea cărora contribuie la dezvoltarea procesului educativ prin metode moderne de activitate.

Elevii,cadrele didactice, dar si părintii sunt impresionati si recunoscători pentru utilajele recent procurate din sursele financiare alocate din componenta raională.

Vizita a continuat la Centrul de Plasament ,,Amic,, după care în incinta primăriei a avut loc întîlnirea cu conducătorii institutiilor din localitate, consilierii locali si cetătenii din comunitate.

Aici au fost discutate realizările si problemele existente,iar locuitorii au fost cei care au adresat diverse întrebări la care imediat au primit răspuns datorită prezentei specialistilor din diverse domenii.

Majoritatea subiectelor discutate s-au referit la alimentarea copiilor în scoli si grădinite, alocarea ajutoarelor sociale si materiale, modalitatea de calculare a pensiilor s.a.

Vizite vor fi efectuate si în alte localităti, conform agendei de lucru stabilite.

 

Добавить комментарий

X

Pin It on Pinterest

X