Deschidere sălii de sport

 La data de 24 februarie 2020 în incinta Liceului Teoretic «A. Mateevici» a avut loc evenimentul de deschidere oficială a sălii de sport.

La festivitate au participat: Presedintele raionului Donduseni Valentin Cebotari, sef Directie Educatie Gulinara Grigoriev, Presedintele Asociatiei Părintilor si Pedagogilor Olga Botnaru, Primarul or. Donduseni Ivan Belciug, managerii scolilor sportive Ruslan Varzari si Valentin Scortescu, părinti, membri ai Consiliului de administrare.

 

Profesorii, elevii L.T. «A. Mateevici», cu deosebită consideratiune, aduc multumiri pentru colaborare fructuoasă si finantarea proiectului de renovare a sălii de sport Consiliului Raional Donduăeni si Directiei Educatie Donduseni.

Aduc multumiri pentru aportul considerabil la finantarea proiectului «Reparatia vestiarelor, a holului si camerelor de baiue» Asociatiei Părintilor si Pedagogilor, si colectivelor scolilor sportive din raion.

De sala de sport renovate vor beneficia 550 de elevi din liceu, discipolii scolilor sportive si participantii competitiilor sportive raionale.

Источник: donduseni.md

Добавить комментарий

X

Pin It on Pinterest

X