COMISIA RAIONALA EXTRAORDINARA DE SANATATE PUBLICA EDINET

  Hotarirea nr.12  din 15 iunie  2020    

        In conformitate cu art.58 din Legea nr.10/2009 privind supravegherea de stat a sanatatii publice si Hotararea nr.12 din 25 mai 2020 a Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate publica,  Hotaririi nr. 9 din 26 mai 2020 a Comisiei raionale extraordinare de sanatate publica,

                                         HOTARASTE:

 

1.In legatura cu agravarea situatiei epidemiologice la COVID-19 in teritoriul Republicii Moldova si inclusiv in raionul Edinet cerem respectarea intocmai tuturor cerintelor stipulate in Hotaririle Comisiei Raionale Extraordinare de Sanatate Publica Edinet emise in perioada starii exceptionala in tara.
2. Pct. 5 din Hotarirea nr. 9 din 26 mai 2020 a Comisiei raionale extraordinare de Sanatate publica se modifica si va avea urmatorul continut:
   — Se interzice petrecerea nuntilor, cumetriilor, meselor de pomenire si  altor evenimente in masa.
3. Serviciile abilitate cu functia de control ( Directia raionala pentru siguranţa alimentelor, Centrul de Sanatate Publica Edinet, Directia Situatii Exceptionale Edinet, Directia Constructii,  Gospodarie Comunala, Drumuri, Privatizare si Postprivatizare)  vor evolua modificarile constructiei cladirii Blocului medical, respectarea conditiilor sanitaro-iginietice si epidemilogice in acordare asistentei medicale pacientilor internati in sectiiile din acest bloc curativ si asigurarea securitatii lor in caz de stari expcetionale (calamitati  naturale, cutremur de pamint,incedii etc si evacuarea lor),  legalitatea eliberarii actelor permisive pentru  activitatea agentului economic, SOCIETATEA COMERCIALA ,,CRI-NADO PRIM” SRL, care presteaza  nu numai servicii de comerţ cu amanuntul a produselor alimentare de producere industriala si a articolelor de igiena personala
4. Sistarea activitatii unitatilor comerciale dislocate in incinta edificiilor IMSP ,,Spitalul raional Edinet” , inclusiv SOCIETATEA COMERCIALA ,,CRI-NADO PRIM” SRL pe perioada declararii starii de urgenta  in sanatate publica in Republica Moldova.

 

Добавить комментарий

X

Pin It on Pinterest

X