Ziua functionarului public, marcată la Consiliul raional Donduseni

  Cu prilejul zilei profesionale „Ziua functionarului public”, care este sărbătorită anual la data de 23 iunie, Consiliul raional Donduseni a organizat un eveniment festiv, la care au participat reprezentanti ai tuturor subdiviziunilor din cadrul institutiei.

 

În cadrul festivitătii au fost integrati si medicii Spitalului raional si Centrului de Sănătate Donduseni care au luat distinctii cu prilejul Zilei lucrătorului medical si al farmacistului, precum si dedicatii fidele profesiei si oamenilor în timpul pandemiei.

În debutul evenimentului, Presedintele raionului dl.Valentin Cebotari, a dat citire mesajului de felicitare din numele Presedintelui RM adresat:

Dnei Berejanschi Raisa, asistent medical, IMSP Spitalul raional Donduseni, decorată cu Medalia ,,Meritul Civic,,;

Dnei Celac Adelina, director, IMSP Centrul de Sănătate Donduseni, decorată cu medalia ,,Nicolae Testimiteanu,,;

Dnului Frecăutanu Iurii, medic, IMSP Spitalul raional Donduseni, decorată cu Medalia ,,Nicolae Testimiteanu,,;

Dnei Savca Valentina, registrator, IMSP Spitalul raional Donduseni, decorată cu Medalia ,,Nicolae Testimiteanu,,;

Dnei Corcimari Elena, farmacistă, IMSP Centrul de Sănătate Donduseni, decorată cu medalia ,,Nicolae Testimiteanu,,;

Felicitarea a fost subliniată cu Diplome si flori din numele Consiliului raional Donduseni.

Dl.Dementiev Iuirii, sef-adjunc al Oficiului Cancelariei de stat Edinet (Donduseni) a confirmat felicitări adresate functionarilor publici cu prilejul sărbătorii profesionale din numele Guvernului RM.

Diplome au primit:

dl.Saragov Iurie, sef sectie Agricultură, Mediu, Relatii funciare si cadastru;

dna Berladean Lilia, inginer cadastral, primăria com.Tîrnova.

Presedintele raionului dl.Valentin Cebotari a înmânat ,,familiei,, de functionari publici din cadrul Consiliului raional, marcând pe cei mai veterani în domeniu (dl.Iurcisin Anatolie, sef serviciul relatii Funciare si Cadastru – 36 ani; dna Rotaru Maria, sef sectie Economie – 35 ani; dna Betivu Livia, secretar al Consiliului raional – 27 ani; dna Gutu Ala, sef DASPF – 26 ani s.a.).

A urmat cuvinte frumoase, urări de sănătate pentru toti functionarii publici, iar pentru dl.Valeriu Juravet, sef sectie Administratie Publică, a parvenit o surpriză de obtinere a Medaliei ,,Meritul Civic,,, candidatură sustinută prin intermediul autoritătilor locale în colaborare cu autoritătile ierarhic superioare.

Detinătorii distinctiilor au multumit conducerea raionului, Guvernul si Presedentia RM pentru atentie, sustinere si coeziune în lucrul de zi-de zi.

Источник: donduseni.md

 

 

 

Добавить комментарий

X

Pin It on Pinterest

X